Skip to content

Werknemer

Ik ben een werknemer

Bent u op zoek naar werk? Wij helpen u bij Montferland Support graag bij het vinden van de baan die het beste bij u past. Solliciteer op één van onze openstaande vacatures. U kunt zich ook geheel vrijblijvend inschrijven via het online inschrijfformulier en wij gaan voor u op zoek naar de baan die aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

Huisvesting
Montferland Support beschikt over huisvesting, zoals compleet ingerichte woonhuizen, appartementen en ook grootschalige wooncomplexen voor meerdere personen.

Deze staan geregistreerd en voldoen aan de eisen.

Vervoer
We beschikken over een eigen wagenpark voor vervoer van en naar het werk. Hierdoor zijn we flexibel en is het woon- werkvervoer voor de flexwerkers perfect geregeld. Flexwerkers krijgen een auto ter beschikking óf maken gebruik van door ons verzorgd groepsvervoer.

Begeleiding
Alle medewerkers van Montferland Support worden gedurende hun verblijf in Nederland door ons ondersteund. Wij verzorgen indien nodig o.a. BSN-aanvragen, zorgen voor een goede zorgverzekering en maken hen wegwijs in Nederland. Ook dat behoort tot goed

Zoekt u een nieuwe baan?

Bekijk ons ruime aanbod aan vacatures in de vleesindustrie.