Ik ben een werknemer
Ik ben een werkgever

Ik ben een werknemer

Bent u op zoek naar werk? Wij helpen u bij Montferland Support graag bij het vinden van de baan die het beste bij u past. Solliciteer op één van onze openstaande vacatures. U kunt zich ook geheel vrijblijvend inschrijven via het online inschrijfformulier en wij gaan voor u op zoek naar de baan die aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

Huisvesting

Montferland Support beschikt over huisvesting, zoals compleet ingerichte woonhuizen, appartementen en ook grootschalige wooncomplexen voor meerdere personen.

Deze staan geregistreerd bij en voldoen aan de eisen van Stichting Normering Flexwonen (SNF).

Vervoer

We beschikken over een eigen wagenpark voor vervoer van en naar het werk. Hierdoor zijn we flexibel en is het woon- werkvervoer voor de flexwerkers perfect geregeld. Flexwerkers krijgen een auto ter beschikking óf maken gebruik van door ons verzorgd groepsvervoer.

Begeleiding

Alle medewerkers van Montferland Support worden gedurende hun verblijf in Nederland door ons ondersteund. Wij verzorgen indien nodig o.a. BSN-aanvragen, zorgen voor een goede zorgverzekering en maken hen wegwijs in Nederland. Ook dat behoort tot goed werkgeverschap.

Bekijk de vacatures