Ik ben een werknemer
Ik ben een werkgever

Diensten

Werving en selectie

Wij gaan op zoek naar die ene, juiste vakkracht voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dankzij onze compacte organisatie, onze korte lijnen en ons omvangrijke netwerk vinden we die vakkracht meestal op heel korte termijn. U stelt ons de vraag, wij geven u het antwoord.

Accountmanagers

Alle medewerkers van Montferland Support worden begeleid door onze meertalige accountmanagers. Zij weten precies wat er binnen uw organisatie speelt en zorgen voor de begeleiding van en goede werkinstructies aan de flexmedewerkers. Tevens zijn ze het aanspreekpunt voor u en onze medewerkers, regelen, indien nodig, de benodigde materialen en bieden eventuele (bij)scholing.

Huisvesting

Montferland Support beschikt over huisvesting, zoals compleet ingerichte woonhuizen, appartementen en ook grootschalige wooncomplexen voor meerdere personen. Deze staan geregistreerd bij en voldoen aan de eisen van Stichting Normering Flexwonen (SNF).

Vervoer

We beschikken over een eigen wagenpark voor vervoer van en naar het werk. Hierdoor zijn we flexibel en is het woon- werkvervoer voor de flexwerkers perfect geregeld. Flexwerkers krijgen een auto ter beschikking óf maken gebruik van door ons verzorgd groepsvervoer.

Begeleiding

Alle medewerkers van Montferland Support worden gedurende hun verblijf in Nederland door ons ondersteund. Wij verzorgen indien nodig o.a. BSN-aanvragen, zorgen voor een goede zorgverzekering en maken hen wegwijs in Nederland. Ook dat behoort tot goed werkgeverschap.

Certificeringen

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat alles goed geregeld is. Dat mag u van ons verwachten! Montferland Support is NEN 4400-1 gecertificeerd en draagt daarom ook het keurmerk Stichting Normering Arbeid (SNA).

Varkens
Pluimvee
Rund