Skip to content

Werkgever

Ik ben een werkgever

Zoekt u een bekwame arbeidsbemiddelaar voor de inzet van gemotiveerd personeel voor uw bedrijf? Dan is Montferland Support dé deskundige partner die u zoekt. Of het nu gaat om ad hoc aanvragen of extra hulp tijdens een project, drukke periode of voor een langere tijd in de vleesindustrie. Wij bieden de gewenste oplossing voor al uw personele vraagstukken.

Over ons personeel
Zoekt u goedkoop personeel? Helaas, dat kunnen wij u niet leveren. Onze (meestal) Oost-Europese werknemers worden verloond volgens uw cao. Iedereen in Nederland moet worden betaald via het Wettelijk Minimum Loon. Dit wordt halfjaarlijks aangepast, dat is door de overheid bepaalt. Zij hebben dezelfde rechten en plichten.

Echter, zijn onze werknemers tevreden door goede huisvesting, transport en onze persoonlijke aandacht, waardoor ze gemotiveerd zijn, een laag ziekteverzuim hebben en hard willen werken.
Hierdoor haalt u een hoger productiviteit en beter rendement per uur zodat u toch nog kosten bespaart. De reiskosten zijn meegenomen in het tarief.

Accountmanagers
Alle medewerkers van Montferland Support worden begeleid door onze meertalige accountmanagers. Zij weten precies wat er binnen uw organisatie speelt en zorgen voor de begeleiding van en goede werkinstructies aan de flexmedewerkers. Tevens zijn ze het aanspreekpunt voor u en onze medewerkers, regelen, indien nodig, de benodigde materialen en bieden eventuele (bij)scholing.

Werving en selectie
Wij gaan op zoek naar die ene, juiste vakkracht voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dankzij onze compacte organisatie, onze korte lijnen en ons omvangrijke netwerk vinden we die vakkracht meestal op heel korte termijn. U stelt ons de vraag, wij geven u het antwoord.

Zoekt u personeel?

Bent op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde individuen om uw team te versterken? Wij kunnen u helpen.