Ik ben een werknemer
Ik ben een werkgever

Over Montferland Support

Montferland Support levert medewerkers voor de vleesindustrie: slachters, uitbeners, afsnijders, kanters, vliezers en proces ondersteunende productiemedewerkers. Maar ook voor personeel voor uw retail activiteiten moet u bij ons zijn. Wij werken door het hele land met Nederlanders, Duitsers en Oost-Europese medewerkers. Veel van onze mensen staan al jarenlang bij dezelfde klanten. Montferland Support is sterk in het vlees (varkens, pluimvee en rund). Werken in het vlees is voor werknemers met power. Voor goede en ervaren slachters, uitbeners en kanters hebben wij vrijwel altijd plaats. Door een stabiele poule van medewerkers te hebben, kunnen we flexibel zijn en de pieken in uw productieproces opvangen door te allen tijde krachten te leveren die voldoen aan uw eisen.

Onze accountmanagers komen van de productievloer, hebben zelf leiding gegeven en onderhouden een hechte band met onze klanten door mee te denken, kwaliteit te leveren en eerlijk te zijn. We doen het goed en dat blijkt doordat klanten uit de Randstad al jarenlang met vaste ploegen van ons uit de Achterhoek werken. Wij regelen verder, naast productiepersoneel, slachters, uitbeners en kanters, ook eventueel productiechefs voor uw productielijn, of nemen wij de zorg over van de gehele productielijn voor u met onze eigen productiechefs en personeel. Wij verzorgen ook de huisvesting, het vervoer en de begeleiding van de werknemers.

Waarom u kiest voor Montferland Support:

  • Gegarandeerde oplossing
  • Arbeidsbemiddeling op maat

  • Proactieve houding
  • Gekwalificeerde medewerkers
  • NEN ISO gecertificeerd

Certificeringen

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat alles goed geregeld is. Dat mag u van ons verwachten! Montferland Support is NEN 4400-1 gecertificeerd en draagt daarom ook het keurmerk Stichting Normering Arbeid (SNA).